Κάθε χρόνο, στις 12 Νοεμβρίου, γιορτάζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η Παγκόσμια Ημέρα Πνευμονίας η οποία έχει καθιερωθεί από το 2009. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα από τα συνηθέστερα νοσήματα του κατώτερου αναπνευστικού που επηρεάζει την παιδική επιβίωση και καταγράφει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της Πνευμονίας και την ευαισθησία που είναι πιθανό να έχει προκληθεί λόγω Covid- 19, ο Όμιλος MediOne προσφέρει στην  προνομιακή τιμή των € 5 μια ακτινογραφία θώρακος.

 

  • Μια ακτινογραφία θώρακος μπορεί να δείξει την κατάσταση των πνευμόνων σας, όπως την παρουσία υγρών, φλεγμονής, όγκων ή λοιμώξεων.
  • Η ακτινογραφία θώρακος είναι μια απλή και ασφαλής εξέταση που δεν απαιτεί κάποιου είδους προετοιμασία.
  • Ωστόσο, πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα αντικείμενα που μπορεί να δημιουργήσουν διαγνωστικό πρόβλημα συμφωνά με τις οδηγίες που θα σας δοθούν.

 

Διάρκεια προσφοράς: 1/11 – 30/11

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργαστηριακούς και απεικονιστικούς προληπτικούς ελέγχους, ο εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση στους ασθενείς μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα κέντρα μας σε Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή, Δραπετσώνα, Πέραμα, Σαλαμίνα, Αταλάντη, Λαμία, Κεφαλονιά και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»