ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας 2023-20Μαρτίου είναι:

«ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ».

 

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MediOne HealthCare πλαισιώνει αυτή την ημέρα , ενθαρρύνοντας την πρόληψη με το τμήμα οδοντιατρικής απεικόνισης , εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς , παρέχοντας:

  • εξαιρετικής ποιότητας ψηφιακές πανοραμικές , κεφαλομετρικές ακτινογραφίες
  • τρισδιάστατη τομογραφία κωνικής δέσμης (DENTAL SCAN)

Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία οδόντων είναι μια οδοντιατρική ακτινολογική εξέταση που αποτελεί βασικό διαγνωστικό μέσο της εκάστοτε κλινικής πράξης του κάθε οδοντιάτρου. Παρέχει στον οδοντίατρο μία συνολική ακτινογραφική ενδελεχή εικόνα του στόματος, του κάθε ασθενή. Είναι μία εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη εξέταση η οποία παρέχει πληροφορίες και βοηθάει τον οδοντίατρο στη διάγνωση και τη θεραπεία των οδοντιατρικών προβλημάτων.

Η αξονική τομογραφία άνω και κάτω γνάθου (Dental Scan) παρέχει λεπτομερή απεικόνιση, βοηθάει τον οδοντίατρο στην κατάλληλη επιλογή εμφυτεύματος, όσον αφορά την περιοχή τοποθέτησης αλλά και το πάχος αυτού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και υγιής εμφύτευση. Ο χρόνος εξέτασης μιας αξονικής τομογραφίας άνω και κάτω γνάθου (Dental Scan) διαρκεί μόλις 12 δευτερόλεπτα. Προσαρμόζεται ώστε να εξυπηρετεί μικρά παιδιά, ηλικιωμένους καθώς και άτομα με νευρολογικές παθήσεις. Με τη συγκεκριμένη αξονική τομογραφία – δίνεται η δυνατότητα για λήψη τομών και 3D απεικονίσεων της γνάθου με πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας (πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τον αξονικό τομογράφο).

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Medione μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσετε ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία και αξονική τρισδιάστατη τομογραφία DENTAL SCAN.

Καλέστε στο Κέντρο που σας εξυπηρετεί ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς μέσω της εφαρμογής ΡΑΝΤΕΒΟΥ και να προγραμματίσουμε μαζί και άμεσα το ραντεβού σας!

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»