Εξετάσεις πριν από τις βουτιές!

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MediOne πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μας ενθαρρύνει, να κάνουμε ένα προληπτικό Check-up , ώστε να απολαύσουμε ξέγνοιαστοι τον ήλιο , το φαγητό , την διασκέδαση των διακοπών μας ,ανάλογα με τις επιθυμίες μας.

 

Ποιες όμως είναι οι εξετάσεις τις οποίες ανάλογα με το προφίλ της υγείας μας, θα πρέπει να κάνουμε;

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ιδανική εξέταση για να εντοπίσουμε τυχόν ελλείψεις σε βιταμίνες και να γνωρίζουμε αν τα ζωτικά μας συστήματα χρειάζονται ξεκούραση και τόνωση λόγω κόπωσης και έλλειψης σημαντικών θρεπτικών στοιχείων.

ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Μια εξέταση ιδιαίτερα χρήσιμη για όλους και κυρίως για όσους σκοπεύουν να παρεκτραπούν λιγάκι διατροφικά κατά τη διάρκεια των διακοπών ή να καταναλώσουν λίγο αλκοόλ παραπάνω. Καλό είναι να γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε και πόσες υπερβολές μπορεί να αντέξει ο οργανισμός μας τη δεδομένη στιγμή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ: Με δεδομένο ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκονται σε έξαρση τα περισσότερα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα , συνίσταται ο έλεγχος για όσους έχουν ενεργή σεξουαλική δραστηριότητα.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Το καλοκαίρι είναι μια εποχή η οποία ευνοεί τα καρδιολογικά προβλήματα λόγω του συνδυασμού των υψηλών θερμοκρασιών , της υγρασίας και των διατροφικών ατασθαλιών. Αν διαθέτουμε και περισσότερα κιλά ή οικογενειακό ιστορικό καρδιοπαθειών, ένας καρδιολογικός έλεγχος θα μας ενημερώσει για τυχόν προβλήματα καθώς και πως να συμπεριφερθούμε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Για το σκοπό αυτό, ο Όμιλος MediOne θα παρέχει κατά τους θερινούς μήνες πακέτα εξετάσεων, για το απαραίτητο καλοκαιρινό check up, σε προνομιακές τιμές. Οι προσφορές αυτές καλύπτουν τις ανάγκες γυναικών και ανδρών κάθε ηλικίας.

Για περισσότερα CHECK-UP και ειδικές τιμές δείτε ΕΔΩ.

 

Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα κέντρα μας σε Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή, Δραπετσώνα, Πέραμα, Σαλαμίνα, Αταλάντη, Λαμία και πραγματοποιείστε τον προληπτικό σας έλεγχο.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»