Ακτινογραφία στο σπίτι!

Ακτινογραφία στο χώρο σας, με ένα τηλεφώνημα. Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινείστε σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο ή εφημερεύον νοσοκομείο με σπασμένα οστά ή με πόνο. Απλά αφήστε μας να πάρουμε όλο τον πόνο σας και να επισκεφτούμε το σπίτι σας με την κινητή ακτινολογική μονάδα μας, για να πραγματοποιήσουμε την ακτινογραφία σας, να την ελέγξουμε και να την γνωματεύσει ένας από τους εξειδικευμένους ακτινολόγους μας.

Δίνεται ψηφιακό αντίγραφο αμέσως μετά τη λήψη της ακτινογραφίας!

Στη σημερινή εποχή Υγεία είναι πλούτος. Όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα κάταγμα ή έχει διαγνωστεί με κάτι σοβαρό στο σώμα, το άγχος κυβερνά την καρδιά του ασθενούς και των αγαπημένων του προσώπων. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, όταν οι κινητές ακτινολογικές μας μονάδες είναι μόλις μια κλήση μακριά.

Κάθε ραντεβού που κλείνουμε είναι ένα βήμα για να απαλύνουμε τον πόνο σας και να προσφέρουμε μια άμεση λύση. Επιπλέον, λαμβάνουμε ακόμη και κλήσεις έκτακτης ανάγκης κατά προτεραιότητα. Συνολικά, παρέχουμε μία από τις καλύτερες ψηφιακές κινητές υπηρεσίες Ακτινογραφίας στο σπίτι, οπουδήποτε στην Αττική, που θα σας προσφέρει πλήρη φροντίδα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Αξιόπιστα, γρήγορα και πάντα σε λογικές τιμές, μπορούμε να πούμε περήφανα ότι παρέχουμε από τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρουν οι κινητές ακτινολογικές μονάδες στην Αττική. Η εξυπηρέτηση και η φροντίδα σας είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας και διέπουν τις λειτουργίες μας κάθε λεπτό. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πρέπει να αναζητήσετε ακτινογραφία κατ’οίκον οπουδήποτε στην Αττική, απλώς καλέστε το MediOne HomeCare. Η βοήθεια θα φτάσει σε εσάς το συντομότερο!

 

Άμεσα με ένα τηλεφώνημα δίπλα σας όλο το 24ωρο.

⇒ 698.10.90.900

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»