Ετοιμάζοντας την βαλίτσα των διακοπών… δεν ξεχνάμε το φαρμακείο μας!!!!

 

  Αύγουστος… για τους περισσότερους ο μήνας των διακοπών μας! Με εξαίρεση τα 2 τελευταία χρόνια, φέτος θα μπορέσουμε και πάλι να ταξιδέψουμε, να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε, χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις.


  Καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε. Το αναπάντεχο δεν είναι πλέον και σπάνιο. Για τον λόγο αυτόν, δεν ξεχνάμε ποτέ το φαρμακείο των διακοπών μας, το οποίο και εφοδιάζουμε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες μας.


  Αρχικά , πρέπει να θυμόμαστε ότι, δυστυχώς, ο Κορωνοϊός υπάρχει ακόμα και ότι η ελευθερία η δική μας δεν επιτρέπεται να περιορίζει την ελευθερία του συμπολίτη μας. Σεβόμενοι λοιπόν τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, χρειάζεται να έχουμε μαζί τη μάσκα μας και το αντισηπτικό μας.

  Σημαντικό, επίσης, για όλους εμάς και ακόμα περισσότερο όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, είναι ότι δεν ξεχνάμε ποτέ, ειδικά στην παραλία, το αντιηλιακό μας, για σώμα και πρόσωπο, την κρέμα για τα εγκαύματα, την αμμωνία για τα τσιμπήματα, το εντομοαπωθητικό σπρέι, τις σταγόνες για τα αυτιά, το θερμόμετρο και τα παυσίπονα.

  Απαραίτητες είναι και οι πρώτες βοήθειες που πρέπει να μας ακολουθήσουν παντού. Σ' αυτές συμπεριλαμβάνονται γάζες, τσιρότα, ιώδιο, οινόπνευμα και βαμβάκι.


  Τέλος, αν υπάρχουν στις οικογένειες με προβλήματα υγείας ή αλλεργίες, η φαρμακευτική τους αγωγή, θα πρέπει να υπάρχει, μαζί σε περισσότερα, για παν ενδεχόμενο.


  Σε κάποιους μπορεί να φανεί υπερβολικό, υποσχόμαστε όμως, ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, γιατί για εμάς….


«Η Αξία μας είναι ο άνθρωπος»

 

Ο Όμιλος MediOne Health Care σας εύχεται
“Καλές Διακοπές”